Vesti

Vesti

Turistička agencija ,,TARATOURS" dobitnik nagrade Turistički cvet

Turistička agencija „Taraturs“ iz Bajina Bašta po drugi put je osvojila „Turistički cvet“ u kategoriji „Receptivna turistička agencija“ što je još jedna potvrda izvanrednog rada i truda menadžmenta i zaposlenih u ovoj firmi iz gradića u srcu Podrinja.

Agencija „TA Taraturs“ je receptivna turistička agencija specijalizovana za područje Zapadne Srbije koja posluje od 2003. godine. Posle velikog broja zadovoljnih turista, kako individualnih, tako i grupa, Turistička organizacija Srbije je proglasila ovu agenciju za najbolju receptivnu agenciju za 2015. godinu. Danas je „Taraturs“ vodeći tur operator u zapadnoj Srbiji. Ture uključuju kulturno-istorijsko nasleđe, tradicionalnu muziku i igru, degustaciju hrane i pića, kontakt i interakciju sa lokalnim stanovništvom, prirodne lepote Srbije … i jednu specijalnu ponudu – kanjon reke Drine i mogućnost uživanja u njemu na jednom od dva broda u vlasništvu agencije.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu