Smestaj

SMESTAJ - ZLATIBOR

Hotel Zlatibor – Mona

Hotel Zlatibor MONA nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra.

Hotel raspolaže sa 120 smeštajnih jedinica raspoređenih u sobe (standard, komfort i superior) i apartmane (klasik i „Mona“) ukupnog kapaciteta 300 kreveta. Sam enterijer hotela predstavlja spoj tradicionalnog i novog doba u kome preovladavaju ravne forme i paleta toplih valerskih tonova. Lada Bar, Restorani Perun i Vila, aparutiv bar, velnes centar i raznovrsna ponuda soba i apartmana, svojim dizajnom i opremljenošću pružaju mogućnost da se gost odvoji od svakodnevnih problema i prepusti odmoru.

Velnes centar se prostire na 1200 m² obuhvata prostor sa saunama i parnim kupatilom, bazenom za plivanje i toplim bazenima za opuštanje, fitnes centrom i posebnim prostorijama za masaže i tretmane. U okviru objekta se nalazi i kongresni centar Koledo kapaciteta do 500 mesta. Po potrebi ovaj multifunkcionalni prostor se može podeliti u dve ili tri nezavisne celine. Takođe za potrebe organizovanja skupova postoje i dve manje biznis sale sa po 20 mesta. Posebnu celinu čini igraonica za decu Monica gde se povremeno organizuju i dečije predstave.

Tokom cele godine u ponudi su atraktivni aranžmani, kao i promotivne ponude.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu