Smestaj

SMESTAJ - ZLATIBOR

Hotel Palisad

Hotel Palisad smešten je u „srcu“ Zlatibora, na najlepšem delu zlatiborske visoravni, nadomak jezera.

Izgrađen je 1965. godine i kao dugogodišnji lider po ostvarenom broju noćenja u toku godine, predstavlja vodilju kontinentalnog turizma i prepoznatljiv simbol Zlatibora.

Danas je to moderan kompleks koji Vam nudi vrhunsku uslugu, kvalitetan smeštaj i veliki izbor sadržaja za rekreaciju, odmor i animaciju. Enterijer predstavlja spoj prirodnog ambijenta, najkvalitetnijih materijala i modernog stila, koji će ulepšati boravak u hotelu. Posebnu vrednost daje unikatno osmišljen ambijent u kom imate jedinstvenu priliku da uz čašu dobrog vina uživate u najpoznatijim delima srpskog slikarstva 19. i 20. veka.

Hotel raspolaže sa 211 smeštajnih jedinica ukupnog kapaciteta oko 450 ležaja. U okviru hotela nalazi se relaks centar sa hidro-masažnim bazenom, fitnesom, teretanom, finskom saunom, kozmetičkim i frizerski salonom, kao i centrom za masažu. Hotel poseduje dva kongresna centra, sa neophodnom audio i video opremom i tehničkom podrškom: Kongresni centar „Palisad“ (6 multifunkcionalnih sala, kapaciteta do 350 mesta) i Kongresni centar „Srbija“ (kapaciteta do 650 mesta).

Gostima su na raspolaganju usluge u hotelskom restoranu kapaciteta oko 400 mesta i restoranu „Zlatni bor“ na Kraljevom trgu. U lobiju hotela ka izlazu u letnju baštu nalazi se Gastro i vinski bar gde gosti mogu uživati u kuhinjama sa različitih meridijana od Meksika do Azije uz domaća ili vina iz regiona.

Hotel je idealan za smeštaj sportista tokom priprema jer poseduje fudbalske terene (prirodna i veštačka podloga) kao i teniske terene. Za ljubitelje umetnosti u okviru hotela se nalazi galerija sa slikama naših najeminentnijih slikara. Najmlađi posetioci imaju i svoj kutak u hotelu na 360 m², igraonicu Petar Pan. Kreirana je za decu različitih uzrasta i sa kafe kutkom za roditelje.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu