Smestaj

SMESTAJ - ZLATIBOR

Hotel Buket

Hotel Buket ima kategoriju hotela sa 4* i nalazi se nedaleko od jezera u mirnom delu Zlatibora, ušuškan u borovu šumu.

Blizina sportske hale i sportskih terena nudi vrhunske uslove za učesnike sportskih priprema. Idealno je mesto i za ljubitelje pešačenja i aktivnog odmora, jer se veliki broj tih sadržaja nalazi u neposrednoj blizini objekta. Kongresna sala hotela, kapaciteta 80 mesta i prateći prostori idealni su za učesnike stručnih skupova, kongresa i seminara.

Moderno uređen i opremljen, savršeno odgovara zahtevima savremenog gosta, a pogodan je za udoban boravak svih generacija. Hotel raspolaže sa 25 apartmana i 20 soba ukupnog kapaciteta 115 osoba.

Gostima su na raspolaganju restoran sa letnjom baštom (kapacitet 110 mesta), lobi bar, dečija igraonica, teretana sa savremenim spravama pogodnim za pripremu vrhunskih sportista i parking prostor sa 40 parking mesta i 16 parking mesta u podzemnoj garaži.
Velnes centar se prostire na 800 m² i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju: sa dva bazena od kojih je jedan plivački, a drugi nepravilnog oblika sa slanom vodom,prostranim đakuzijem koji mogu koristiti 12 osoba, finskom i bio saunom, slanom sobom, parnim kupatilom, sobama za masažu, četiri tepidarijuma, vodenim krevetom za masažu i drugim pogodnostima, predstavlja svojevrsnu oazu istinskog hedonizma.

 

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu