Smestaj

SMESTAJ - ZLATAR-NOVA VAROš

KAMPING ODMORIŠTE „FILIPOV BREG“

Kamping odmorište “Filipov breg” sa pogledom od milion dinara na Zlatarsko jezero nalazi se u bajkovitom selu Ojkovica (opština Nova Varoš), tačnije 9km od brane Kokin brod na putu za Jasenovo.

Obzirom da celokupna teritorija sela pripada Specijalnom rezervatu prirode “Uvac”, ljubiteljima kamping turizma ovo kamping odmorište omogućava boravak u ruralnoj i gotovo nenaseljenoj sredini sa praktično netaknutom prirodom.

Prilaz kamping odmorištu sa severne strane je asfaltnim putem, a kapacitet je 20 kamp parcela za šatore dimenzija 5,5 x 2,5m. Zbog pada livade ka jezeru, pozicije za šatore su nasute sitnom rizlom (zbog drenaže) i iznivelisane, kako bi gosti uživali u omiljenom jutarnjem napitku ili u zalasku sunca, koji je na ovom bregu veličanstven. Ukoliko gosti ne poseduju sopstveni šator, postoji mogućnost iznajmljivanja kompletno opremljenih šatora obezbeđenih od strane odmorišta. Na raspolaganju Vam je sanitarni objekat sa WC, tuš kabinama, pisoarom i umivaonicima sa svežom izvorskom vodom, kao i spoljna česma za pranje sudova. Za spremanje Vaših jela na otvorenom, postoje pozicije od zidane cigle za roštilj, talandaru ili kotlić – takođe obezbeđeni od strane odmorišta.

Pored usluge noćenja, za ljubitelje aktivnog odmora postoji mogućnost organizovanja fakultativnih izleta, kao što su planinarenje, vožnja brodićem, kajacima, džipovima i kvadovima u saradnji sa lokalnim partnerima.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu