Smestaj

SMESTAJ - ČAčAK

Hotel Livade

Hotel “Livade” se nalazi u Preljini, 5 km od centra grada. Hotel je izgrađen 1980. godine, a kompletna adaptacija i renoviranje hotela izvršeni su 2013. godine, kada je hotel uređen po savremenim standardima u ugostiteljstvu.

Hotel raspolaže sa 52 moderno opremljene i komforne sobe različitih struktura.

Restoran hotela nalazi se u prizemlju objekta, iz koga se izlazi na terasu. Kapacitet restorana je do 450 mesta i u njemu se mogu organizovati poslovni ručkovi, proslave, tematske večeri, ali i svadbe, mature i različite manifestacije zabavnog karaktera. Poseban doživljaj predstavlja boravak u letnjoj bašti hotela, okruženoj zelenilom kapaciteta 200 mesta.

Kapacitet konferencijske sale hotela je do 60 mesta. Sala je opremljena i dizajnirana tako da zadovolji potrebe različitih skupova. Pogodna je za organizovanje poslovnih sastanaka, seminara, obuka, prezentacija, konferencija za novinare i sl. Sala je opremljena svom audio i video opremom potrebnom za organizaciju i izvođenje sastanaka.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu