Smestaj

SMESTAJ - ČAčAK

Hotel Beograd

Hotel “Beograd”, najstariji hotel u gradu, nalazi se u centru grada, na gradskom šetalištu. Hotel je građen 1898. i 1899. godine, a svečano otvoren 01.01.1900. godine.

Hotel raspolaže sa 35 moderno opremljenih soba različitih struktura. Sve sobe i apartmani su opremljeni direktnom telefonskom linijom, kablovskom televizijom, mini barom, fenom, sefom, internet konekcijom.

Restoran hotela, kapaciteta 90 mesta, predstavlja idealno mesto za ljubitelje kvalitetne hrane i u njemu se mogu organizovati poslovni ručkovi, manje proslave, tematske večeri. Bašta restorana, kapaciteta 20 mesta, nalazi se pored Rimskih termi, značajnog arheološkog lokaliteta iz III-IV veka.

Hotel poseduje kongresnu salu kapaciteta 60 osoba, koja je pogodna za organizovanje poslovnih sastanaka, obuka, seminara, prezentacija i dr. Sala je opremljena  audio i video opremom potrebnom za organizaciju i izvođenje sastanaka.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu