Vesti

Vesti

Šarganska osmica dobitnik ,,Turističkog cveta" za 2022 godinu

U svečanoj atmosferi Drim Ivent Centra u Beogradu, Turistička organizacija Srbije je u četvrtak, 15. decembra, dodelila najviša priznanja u turizmu – „Turistički cvet“, proglasila najuspešnije u srpskoj turističkoj privredi tokom 2022. godine i nagradila one koji su tokom godine na najbolji način podigli nivo turističke usluge, doprineli razvoju, unapređenju i promociji turizma Srbije.

Veliku konkurenciju u 37. po redu trci za Cvet činilo je 95 prijavljenih kandidata raspoređenih u 7 različitih kategorija. Za razliku od prethodne, ove godine su uvedene dve nove kategorije „Influenser / Bloger“ i „Elektronski ili štampani mediji za predstavljanje Srbije kao turističke destinacije“. Izbor za najbolje je prošao kroz glas publike i ocene stručnog žirija.
U okviru kategorije : „Pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promocije turizma“ među velikom konkurencijom Muzejsko-turistički kompleks „Šarganska osmica“  je dobio ovo prestižno priznanje.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu