Vesti

Vesti

Promocija regije Zapadne Srbije na „Sarajevo destination festival“

„Sarajevo destination festival“ je  održan od 25 do 27. aprila u Skenderiji u cilju promocije pojedinačnih turističkih destinacija zemalja regiona, Balkana i Evrope, ali i sveta. Pored B2B platforme, organizovane su promocije i stručni prateći programi iz oblasti turizma. TO regije Zapadne Srbije je u cilju uspostavljanja dugoročne poslovne saradnje i povezivanja prekograničnog visokoškolskog obrazovanja, potpisala Sporazum o  saradnji sa Visokoškolskom ustanovom – Univerzitet FINRA, Tuzla. Sporazumom je definisano da će se sistemski i dugoročno zajedničkim snagama organizovati različite oblike edukacije i specijalističke obuke turističkih kadrova uz obezbeđenje visokoobrazovanih, stručno- kompententih predavača i konsultanata.
Štand Turističke organizacije regije Zapadna Srbija je bio izuzetno posećen, a u okviru nastupa na festivalu, organizovana je Nagradna igra u kojoj su glavne nagrade bile :
Vikend u Užicu -Dva noćenja za dve osobe u Konačištu „Grad“ i dve ulaznice za Potpećku pećinu ( Nagradu obezbedila Turistička organizacija Užica)
Vikend za dve osobe za vreme Sabora trubača u Guči ( Nagradu obezbedila Turistička organizacija Dragačevo)
Kamena Gora, Prijepolje- Dva noćenja za dve osobe i rafting Limom (Nagradu obezbedila Turistička organizacija Prijepolje).
Pored navedenih nagrada, podeljene su i utešne nagrade u vidu poklon paketa, sponzorisane od strane Turističke organizacije Požega, Turističke organizacije Kosjerić i Turističke organizacije Užica.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu