Prirodne atrakcije

PRIRODNE ATRAKCIJE - ZLATIBOR

Dino Park

Dino park je tematski park, zabavno – edukativnog karaktera koji pruža jedinstvenu zabavu za sve uzraste. Prostire se na površini od 6 hektara, u srcu Zlatibora. Daleko od gradske gužve, na čistom vazduhu u borovoj šumi, na ovoj lokaciji svi posetioci će pronaći svoj kutak za uživanje.

Ulaskom na kapiju parka, stičete utisak da ulazite u neku novu dimenziju. Dvadeset multimedijalnih replika dinosaurusa iz doba Krede i Jure i dvadeset sadržaja iz sveta moderne tehnologije čine savršen spoj koji svakodnevno poseti na stotine posetilaca iz celog sveta.

Avantura park, zip line, veštačka stena, 12D bioskop, air soft, streličarstvo, kvadovi za decu, jahanje dinisaurusa, poligon za rolere i trotinete, mini golf, tubing, VR naočare, air soft poligon, laser tag, električni kvadovi, jahanje konja su samo deo aktivnosti koje nudi ovaj jedinstveni park.
Za predah gostiju u parku postoji i kafe picerija sa predivnom terasom pored bajkovitog jezerceta i kafe poslastičarnica “Kod Dinoslave”. U oba objekta za najmlađe su napravljene dečije igraonice koje su za goste kafea besplatne.

Od dodatnih sadržaja tu su još i igraonica u zatvorenomm prostoru, rođendaonica, Dino shop I Dino suvenirnica. Za najmlađe su obezbeđeni i besplatni sadržaji kao što su dečiji zip line, mini zoo vrt, baby zoo vrt, dečiji kino, pikado fudbal, igraonica na otvorenom i dečije selo (mini školica, pijaca i mini ostrvo na kojem mladi paleontolozi mogu da tragaju za fosilima dinosaurusa), a tokom zime tu je i sankalište gde gumu, kliska i sanke gosti takođe dobijaju besplatno na korišćenje.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu