Manifestacije

MANIFESTACIJE - ARILJE

ARLEMM

Kontakt informacije:

Organizator: Organizator Udruženje “MUZIKUS” ( Dragutin Mladenović – kontakt telefon 064/1389-501, e-mail  office@arlemm.rs ).

 

Ariljska letnja muzička manifestacija – druga polovina meseca jula.  Arlemm je kulturno-edukativna manifestacija koja okuplja najeminentnije umetnike, profesore i predavače iz različitih umetničkih polja: klasične, duhovne, tradicionalne, džez muzike, kao i ljude kreativnih sposobnosti sa idejom da prvenstveno deci i mladima, a onda i svim slojevima društva, približi prave kulturne vrednosti. Daje  mogućnost deci i mladima za dalja usavršavanja, ali i pronalazak novih mladih talenata. Letnja škola Arlemm okuplja talentovanu decu iz cele Srbije i inostranstva, različitih uzrasta, od 5-25 godina, koja kroz rad sa vrsnim predavačima mogu unaprediti svoja znanja. ARLEMM KARAVAN – multimedijalana izložba putuje gradovima Zapadne Srbije kao najava manifestacije. ARLEMM ART FESTIVAL – dvodnevni festival se održava u prirodnom ambijentu na rečnom ostrvu Uski vir gde ugosti brojne poznate i priznate umetnike iz oblasti klasične, džez, duhovne i tradicionalne muzike. Do sada su nastupali : Lena Kovačević, Slobodan Trkulja, maestro Jovan Kulundžija i brojni drugi eminentni izvođači.

 

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu