Vesti

Vesti

FESTIVAL PRIČA

U četvrtak 21. septembra u Čačku po prvi put u zatvorenom prostoru u hali „KK BORAC“ održaće se rok festival PRIČA.

Kako PRIČA već godinama dovodi najveća imena iz sveta rok muzike regiona i ovog puta Čačak će ugostiti i bendove sa uspešnom i dugogodišnjom karijerom, a koji do sada nisu nastupali u Čačku, barem ne u istom sastavu.
Festival će otvoriti hor profesorke Mirjane Janevske uz nastup čak 50 gimnazijalaca. Publika će imati priliku da uživa u koncertima 19 bendova.
Pored već najavljenih bendova: Van Gog, Aerodrom, Bombaj Štampa, Zoe Kida, nastupiće i Smak plus, Mile Kekin, Sunshine, i mnogi drugi.
U okviru pratećeg programa, 22. 09. 2023. u jedinstvenom prostoru Srpskog paba, biće otvorena samostalna izložba fotografija Aleksandre Ignjatović, urednice rok portala Headliner.
Sve informacije potražite na sajtu festivala https://festivalprica.com/
Ulaznice za festival se mogu kupiti onlajn https://new.gigstix.com/event/festival-prica-cacak-septembar-2023/ i na svim prodajnim mestima GigsTiks-a ( u Čačku je to knjižara „Vulkan“), kao i na sajtu Festivala Priča.

 

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu