Aktivni odmor

AKTIVNI ODMOR - ZLATIBOR

Zip Line

Kontakt informacije:

https://www.zlatibor.org.rs/sr/sta-raditi/aktivni-odmor/zip-line/

 

Zip Line u Ljubišu  +381 61 6772596

Zip Line na Torniku   +381 (0)31 315 0002 +381 (0)31 315 0005  

Zip Line u Avantura parku  +381 (0)66 10 33 01    

Zip Line Dino Park 

U nepristupačnim delovim sveta se nekada koristio u prevozne svrhe dok se danas najviše koristi u zabavne svrhe. Ovaj ekstemni vid zabave u prirodi se proširio poslednjih godina, a na Zlatiboru je u ovoj adrenalinskoj vožnji moguće uživati na nekoliko lokacija.

Zip line u Ljubišu

U zlatiborskom selu Ljubiš, na oko 23 km od centra Zlatibora nalazi se najduži zip line u Srbiji. Dužina trase je 550 m, visina je 130 metara, a sama vožnja traje oko minut. Ovo selo poznato po svojim prelepim predelima, manifestaciji Dani pastrmke i našem proslavljenom pesniku za decu, Ljubivoju Ršumoviću, dobilo je tako još jedan zanimljiv turistički sadržaj.

Zip line na Torniku

Pored raznovrsnih zabavnih sadržaja u okviru planinskog centra Tornik, ljubiteljima avanature na raspolaganju je i zip line. Dužine 150 metara i visine oko 15 metara predstavlja jedan od najzanimljivijih sadržaja ski centra, kako za decu tako i za odrasle.

Zip line u Avantura parku

U samom centru Zlatibora na četiri hektara borove šume nalazi se carstvo avanture gde svi zaljubljenici u adrenalinske aktivnosti mogu oprobati svoju snalažljivost i sposobnost kroz sedam nivoa različite težine. U okviru adrenalinskih aktivnosti gostima je na raspolaganju i zip line kao poseban doživljaj koji se sastoji od sedam sajli i sedam manjih vožnji u okviru jednog od nivoa.

Zip line u Dino parku

U okviru brojnih zabavnih aktivnosti Dino park Zlatibor svojim posetiocima nudi i zip line koji predstavlja pravi adrenalinski dozivljaj sa posebnim panoramskim uzitkom. Dužine 108 metara ovaj zip line daje potpuno drugačiji doživljaj Dino parka i njegovih džinovskih stanovnika. Pored zip line za odrasle, u okviru parka nalazi se i mali zip line namenjen deci koji je potpuno besplatan za sve mališane.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu