Aktivni odmor

AKTIVNI ODMOR - ZLATIBOR

Vežbališta

U tome im u velikoj meri pomažu brojne teretane na otvorenom, trim staze i vežbališta koja su uređena na nekoliko lokacija u turističkom centru planine, kao i na najposećenijim izletištima i okolnim selima, a ljubiteljima rekreativnog vežbanja na raspolaganju su potpuno besplatno.

Sportski park nalazi se na ulazu u turistički centar Zlatibora, preko puta hotela „Olimp“ (ugao ulica Miladina Pećinara i Sportova) i predstavlja pravu oazu za sve ljubitelje aktivnog odmora i vežbanja na otvorenom. U okviru sportskog parka uređeni su tereni za odbojku na pesku i basket, teretana sa spravama za vežbanje i atletska staza. Ljuljaške, klackalice,  tobogani i druge sprave za igru na raspolaganju su za najmlađe posetioce, što sportski park čini multifunkcionalnim prostorom sa mnoštvom sadržaja za celu porodicu.

Na Zlatiboru su pored sportskog parka uređene još dve trim staze sa spravama za vežbanje. U hladovini borove šume, iznad hotela „Iris“, ka dečijem vrtiću, uređena je savremena trim staza dužine 290 metara, čija podloga je tartan. U naselju Karaula nalazi se trim staza dužine 740 metara koja je formirana na mekoj podlozi.

Teretane na otvorenom i igrališta za decu nalaze se na još nekoliko lokacija u turističkom centru Zlatibora, pa se male oaze vežbanja i zdravih navika mogu naći u borovoj šumi ispod hotela „Palisad“, na padini ispod košarkaških terena i odmarališta „Sunčani breg“, u naselju Palisad (na uglu ulica Kiridžijska i Andrije Jevremovića), kao i na pešačkoj stazi koja vodi ka Šumatnom brdu.

Vežbališta i igrališta za decu uređena su i u okviru kompleksa Ski centra Tornik, u parku u Čajetini, Sirogojnu i na izletištu pokraj vodopada u Gostilju.

Teretane

Hotel „Olimp“

Hotel „Olimp“ se nalazi na samom ulazu u Zlatibor i istinski predstavlja pravu kapiju poznatog turističkog mesta. U okviru Wellness & Spa centra poseduje fitnes salu površine 100 metara kvadratnih, koja raspolaže svim potrebnim tegovima i fitnes spravama za sve mišićne grupe i kao takva omogućava kvalitetan trening i amaterima kao i profesionalcima. Na raspolaganju su sprave za trening snage, kao i kardio sprave. To je mesto koje gostima nudi, uz prijatan ambijent i ljubazno osoblje, veliki izbor sadržaja za opuštanje, relaksaciju i postizanje potpune udobnosti.

+381 (0)31 842 555

Hotel „Mona“

Hotel „Mona“ nalazi se u samom centru Zlatibora, u neposrednoj blizini svih sadržaja ovog turističkog centra. U okviru wellness centra poseduje savremeno uređen fitnes centar. Sprave koje su na raspolaganju dele se u dve kategorije i obuhvataju kardio sprave i sprave za trening snage. Pored ovoga, na raspolaganju su i strunjače za vežbe istezanja i druge parterne vežbe, kao i medicinska lopta.

+381 (0)31 841 021

Hotel „Palisad“

Hotel Palisad“ smešten je u „srcu“ Zlatibora, na najlepšem delu zlatiborske visoravni, nadomak jezera. Obogaćen je dodatnim uslugama u okviru Relax centra koji raspolaže „LifeFitness“ spravama, globalnog lidera fitnes opreme. Relax centar opremljen je najkvalitetnijim spravama za kardio program, funkcionalni trening i trenažerima. S obzirom na to omogućen je kvalitetan trening rekreativcima kao i vrhunskim sportistima.

+381 (0)31 841 151

Hotel „Tornik“

Hotel „Tornik“ se nalazi na 600 m od centra Zlatibora. U okviru luksuznog Spa & wellness centra koji predstavlja impresivnu oazu mira i relaksacije, poseduje fitnes salu koja raspolaže najsavremenijim fitnes spravama. Ljubiteljima sporta i aktivnog odmora omogućava rekreaciju i zabavu u fitnes sali, na raspolaganju su kardio sprave za poboljšanje kondicije, kao i sprave za trening snage.

+381 (0)31 31 55 800

Hotel i spa „Idila“

Hotel i spa „Idila“ se nalazi u samom centru Zlatibora, na samo par minuta hoda od autobuske stanice, i centralnog trga. U okviru luksuznog spa centra poseduje moderno opremljenu zonu rekreacije i relaksacije. Spa centar hotela „Idila“ raspolaže najsavremenijom teretanom u kojoj se nalaze kardio sprave kao i sprave za trening snage.

+381 (0)31 846 371

Hotel „Iris“

Hotel „Iris“ se nalazi u „srcu“ Zlatibora, neposredno pored crkve, na samo par minuta hoda od jezera i Kraljevog trga. U okviru Wellness & Spa centra, poseduje i teretanu kako bi gosti upotpunili relaksaciju, otklonili stres i regenerisali svoje telo. Opremljena je najkvalitetnijim kardio spravama, kao i spravama za trening snage.

+381 (0)31 845 300

Hotel & apartmani „Mons

„Mons“ hotel i apartmani nalazi se pored crkve u samom centru Zlatibora, na 300 metara od jezera, u neposrednoj blizini fudbalskih i teniskih terena. U okviru zone Zabava, poseduje savremeno uređenu teretanu koja nudi idealne uslove za relaksaciju i opuštanje. Teretana sadrži kardio sprave kao i sprave za trening snage. Moderno je opremljena i pruža idealne uslove za vežbanje kako za profesionalce tako i za rekreativce.

+381 (0)31 848 005

Hotel „Buket“

Hotel „Buket“ nalazi se nedaleko od jezera u mirnom delu Zlatibora, ušuškan u borovu šumu. Wellness centar hotela „Buket“ prostire se na 800 metara kvadratnih i obezbeđuje potpuno uživanje i relaksaciju. U okviru wellness i spa centra gostima je na raspolaganju i teretana opremljena najsavremenijim spravama, za kardio trening kao I trening snage.

+381 (0)65 450 22 22

Specijalna bolnica „Čigota“

Specijalna bolnica „Čigota“ nalazi se u centru Zlatibora, poseduje idealne uslove za bogat rekreativni odmor, raspolaže sa fitnes salom i teretanom opremljenom kvalitetnim i raznovrsnim spravama. Teretana sadrži kardio sprave, sprave za vežbanje i oblikovanje tela, kao i komfornu salu za grupne vežbe.

+381 (0)31 597 597

„Turističko rekreativni kompleks Zlatibor“

„Turističko rekreativni kompleks Zlatibor“ nalazi se u neposrednoj blizini samog turističkog centra Zlatibora. Raspolaže mnogobrojnim sadržajima koji upotpunjavaju boravak gostiju. Pored multifunkcionalne sportske dvorane, gostima je na raspolaganju i teretana opremljena raznovrsnim spravama za kardio i trening snage.

+381 (0)31 848 140

Hotel „Šimšir“

Garni hotel „Šimšir“ je moderan turistički objekat koji se nalazi na jedinstvenoj, atraktivnoj lokaciji u samom „srcu“ Zlatibora. U okviru hotela gostima je na raspolaganju i fitnes sala koja je opremljena kvalitetnim i raznovrsnim spravama za angažovanje svih grupa mišića.

+381 (0)31 845 644

„Vip Casa“ Club Zlatibor

U samom centru Zlatibora, daleko od svakodnevice, stvorena je oaza mira i tišine, satkana od idiličnih predela, vina, hrane i muzike. U okviru apartmanskog naselja „Vip Casa“ omogućeni su i vrhunski uslovi za obavljanje treninga. U preko 200m² idealno klimatizovanog prostora, nalazi se teretana, opremljena najsavremenijim spravama za vežbanje. Teretana poseduje idealne uslove kako za profesionalne sportiste tako i rekreativce.

+381 (0)65 91 91 999

Odmaralište „Dunav“

Odmaralište „Dunav“ se nalazi u turističkom centru Zlatibora. U okviru odmarališta  nalazi se fitnes sala, koja je opremljena kvalitetnim i raznovrsnim spravama  za angažovanje svih grupa mišića. Prostor je klimatizovan i koncipiran da zadovolji sve potrebe za treniranjem, raspolaže spravama za kardio trening kao I trening snage. Prijatan ambijent čini boravak gostiju u fitnes centru lepim i korisnim, a sama lokacija u centru Zlatibora privlači i mnoge eksterne goste koji žele da vežbaju u kvalitetnim uslovima odmarališta „Dunav”.

+381 (0)31 841 181

Studentsko odamaralište „Ratko Mitrovic“

Studentsko odmaralište „Ratko Mitrovic“ se nalaze u borovoj šumi nedaleko od centra Zlatibora. U okviru odmarališta nalazi se teretana sa svim neophodnim spravama za vežbanje kao i sala za stoni tenis. Na raspolaganju su sprave za trening snage kao i kardio sprave.

+381 (0)31 841 369

Trening centar „Kutlešić“

Trening centar Kutlešić se nalazi u centru Zlatibora. Predstavlja jedan od najbolje opremljenih trening centara koji pruža mogućnost da se u dobroj atmosferi, uz najkvalitetniju opremu i obučene trenere, ostvare ucrtani ciljevi i oblikuje telo na pravi način. Opremljen je vrhunskom opremom, koja podrazumeva kardio sprave kao i sprave za trening snage. Sa željom da omoguće da se što pre postignu željeni rezultati, u njihovoj ponudi nalazi se veliki broj individualnih i grupnih programa za rekreativno vežbanje.

+381 (0)64 928 20 17

Spa&Gym „Kalman“

U prelepom okruženju planine Zlatibor, u okviru kompleksa „Kalman Zlatibor Centra“, u objektu 4, korisnicima je na raspolaganju najsavremeniji wellness centar koji će zadovoljiti kriterijume i najzahtevnijih korisnika. U okviru wellness centra nalazi se i teretana, koja predstavlja moderno dizajniran ambijent opremljen najsavremenijim spravama brenda Life Fitness. U ponudi se nalaze i vođeni treninzi sa iskusnim trenerima.

+381 (0)65 274 1004

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu