Aktivni odmor

AKTIVNI ODMOR - TARA - DRINA - BAJINA BAšTA

Veslanje na dasci

Kontakt informacije:

https://www.facebook.com/greenbearrr/

 

Kroz veslanje na dasci i kajak avanture otkrijte skrivene obale reke Drina i jezera u Bajinoj Bašti. Istražite rečne plaže, rukavce, pećine i okolni divlji svet.

Kajak i stend ap pedl su prilagođeni svakodnevoj upotrebi – za dnevne izlete, ribolov, fotografisanje, za obilazak mirnih ili umereno divljih voda. Mogu ga koristiti i oni koji nemaju prethodnog iskustva sa ovim plovilima.

Za organizovane kajak  i stend ap pedl ture sa vodičima u Srbiji obezbeđena je neophodna oprema: kajaci, vesla, prsluci za spasavanje, vodootporne vreće. U ovim aktivnostima mogu učestvovati svi bez obzira na prethodno iskustvo u kajak sportu i uživati u čarima vodenog sveta.

Lokacije na kojima se organizuju kajak i stend ap pedl ture u Bajinoj Bašti su reka Drina, jezero Perućac i jezero Zaovine.

Zbog svoje plavičasto-zelene boje, brojnih brzaka i mirnih virova, kao jedinstven doživljaj izdvajamo kajaking na reci Drini.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu