Aktivni odmor

AKTIVNI ODMOR - TARA - DRINA - BAJINA BAšTA

Kajaking

Kontakt informacije:

https://taradrina.com/turisticka-ponuda/kajaking/?portfolioCats=33

Ukoliko ste zainteresovani za ture kajakinga kliknite na link ispod i informišite se o ovoj turi. Ovaj program realizuje agencija Green Vision.

http://www.kayakcanoeadventure.com/

Nudimo Vam idealnu priliku da upoznate ovaj kraj iz potpuno druge perspektive i na totalno drugačiji način. Napravite turu na Zovinskom jezeru koje se nalazi na planini Tari, zaveslajte kajakom po Perućačkom jezeru ,koje je prepoznatljivo po tome što je kanjon Perućačkog jezera treći po dubini u svetu ili uživajte u  spustu niz reku Drinu koja je jedna od lepših reka ovog dela Evrope.

Splavarenje ovom virovitom gorskom lepoticom, vratiće vas u vreme kada je Drina, dok još nije bila ukroćena akumulacionim jezerom u Perućcu, bila snažna i nepredvidiva planinska reka.

A onda na par kilometara od starta ove avanture prema Bajinoj Bašti postaćete svedoci vanvremenskog sjedinjena prirode.
Kada se, rečica Vrelo, duga samo 365 m, zbog čega je još zovu i reka Godina, niz tri prelepa vodopada utapa u Drinu.

Iz udobnih kajaka uživajte u divnom pogledu na netaknutu prirodu ovog kraja. Pustolovine kajakom su zamišljene za sve vas koji biste želeli da probate nešto novo kao i za sve ljubitelje prirode, reka i sve one koji bi želeli da dožive  Podrinje na jedan potpuno drugačiji način.

Predhodno iskustvo nije neophodno, kajaci su stabilni i sigurni, mogu ih voziti osobe svih uzrasta. Pre same ture vaš vodič će Vam održati kratku obuku i pokazati osnovne korake da možete u potpunosti uživati u razgledanju. Budite spremni da priuštite sebi jednu novu avanturu o kojoj ćete sigurno pričati.

Pored organizovanih tura na Zaovinskom jezeru i Drini od 15 juna u ponudi je svakodnevno iznajmljivanje kajaka na Perućačkom jezeru kod pontonske plaže.

 

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu