Aktivni odmor

AKTIVNI ODMOR - TARA - DRINA - BAJINA BAšTA

Jahanje

JAHANJE je još jedna od aktivnosti koja stiče sve veći broj poklonika. Ljubitelji jahanja mogu da uživaju obilazeći lepote Tare na konjima.

U ponudi KK “Dora” nalazi se nekoliko veoma atraktivnih konjičkih tura na planini Tari čijom relazacijom turisti imaju priliku da vide planinu Taru u najlepšem svetlu sa svojim nepreglednim šumama, proplancima, livadama.

U zavisnosti kakvi su vaši planovi i kakvim jahačkim iskustvom raspolažete, postoji nekoliko aktivnosti koje vam nudimo kada ste na odmoru na planini Tari. Ako nemate baš nikakvog iskustva, možete da probate da jašete konja uz vodiča, i osetite bar na trenutak kako to sve izgleda. Ukoliko nemate iskustva ili ga nemate mnogo, možete proći kroz 10-to časovnu obuku, kroz koju ćete steći osnove jahanja i već moći da upravljate konjem u hodu i kasu. Ako ste iskusan jahač možete iznajmiti konja i ,samostalno se, ili uz pratnju vodiča, otisnuti u istraživanje planine. Postoje određene lokacije koje predlažemo iskusnim jahačima. Ukoliko ne poznajete teren možete dobiti usluge vodiča.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu