Aktivni odmor

AKTIVNI ODMOR - TARA - DRINA - BAJINA BAšTA

Biciklizam

Zbog svih svojih odlika ali i zbog veličine prostora koji obuhvata, Tara je kao stvorena za bavljenje jednom aktivnošću koja je u svetu već odavno poznata, a poslednjih godina i kod nas stiče sve veći broj poklonika. Reč je biciklizmu odnosno o cikloturizmu.

Kilometri asfaltnih i vrlo dobrih makadamskih puteva na Tari omogućavaju vožnju u svako doba godine bez obzira na vremenske uslove. Stotine šumskih staza i puteljaka obećavaju doživljaj za ljubitelje tišine, ali ni oni ambiciozni neće ostati uskraćeni: na raspolaganji im je izazov bezbrojnih tehnički i fizički veoma zahtevnih staza. Da bi se sve te pogodnosti stavile na raspolaganje svim ljubiteljima biciklizma , u NP Tara je urađena mreža obeleženih biciklističkih staza koje prolaze kroz najlepše delove Nacionalnog parka.

Sada svi oni koji su vrhunskoj kondiciji, ili oni koji više vole laganu i fizičke manje zahtevnu vožnju, ili oni koji po svojim afinitetima i mogućnostima spadaju između ove dve krajnosti- dakle svi oni koji žele da uživaju u čarima tarociklizma-mogu da upoznaju najbolje od Tare, da maksimalno uživaju i dugo po dobru pamte boravak na njoj.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu