Aktivni odmor

AKTIVNI ODMOR - PRIJEPOLJE

Kampovanje

Kontakt informacije:

KAMP GRLICA

Kamp Grlica se nalazi u Kamenoj Gori koja je od Prijepolja udaljena 20 km. Ovaj kamp nudi uživanje u nepreglednim kompleksima četinarskih i listopadnih šuma, pitkim izvorima i čistom vazduhu. I samo za one kojima prirode nikad nije dosta, preporučuje duge šetnje planinarskim stazama, ili vožnje biciklom obeleženim biciklističkim stazama. Velika nadmorska visina i čist vazduh su često osnovni razlog obilaska ovog kraja od strane turista koji žele da odu iz svojih urbanih područja bar na kratko. Domaćini kampa se trude da na trpezi uvek bude svežeg i domaćeg voća i povrća kao i svežih lepinja čiji miris dok se peku u pekari mami prolaznike da svrate i osete neponovljiv ukus „komplet lepinje“.

Kamp raspolaže sa 10 kamping parcela za šatore.

http://camping.rs/en/c/campsite-grlica-kamena-gora-serbia/

 

Prijepolje je atraktivno za kampovanje. U Sopotnici su održavani ekološki kampovi i kamp ekstremnih sportova na koji dolaze kamperi sa celog Balkana i šire sa 15 društava i preko 200 učesnika. Izgradnja kampova novih u Prijepolju je u toku. Mini kamp „Grlica“ i mini kamp „Bor“ nalaze se na listi Kamping asocijacije Srbije.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu