Aktivni odmor

AKTIVNI ODMOR - KOSJERIć

Sportski objekti

Na udaljenosti od oko 200 m od hotela  ,,Olimpik“, pored reke Skrapež, nalazi se Sportski centar „Poligon“ sa oko 4 hektara travnatih terena. U svom sastavu ima moderan  fudbalski stadion  sa terenima sa prirodnom travom, tribinama, noćnim osvetljenjem i objektima za rekreaciju. U sklopu sportskog centra, u najlepšem delu grada, pored  dva fudbalska terena, terena za košarku i rukomet, teniskog terena, terena za odbojku na pesku, kao i mini pič terena, nalazi se i olimpijski bazen sa pratećim sadržajima. Bazen koristi vodu iz bušotine na dubini od 460m. Poseduje kompletan sistem za filtraciju i čišćenje vode. Dva tobogana, dužine 30 i 15 m i visine7,5 m privlače pažnju najmlađih, dok stariji mogu da uživaju  u sunčanju na ležaljkama pored bazena i opuštanje uz osvežavajuća pića.

Na keju reke Skrapež u Kosjeriću (u samom centru, pored hotela) nalazi se trim staza dužine 1 km (nije u potpunosti završena).

Sportska hala „Sreska bašta“, kapaciteta 500 mesta, zadovoljava sve tehničke preduslove za utakmice saveznog ranga odbojkaške i košarkaške lige, kao i za mali fudbal. Udaljena je od hotela 300 metara.

Nova sportska hala, površine 1550 m2 i kapaciteta oko 1000 mesta, ispunjava sve takmičarske zahteve  za igranje profesionalnog rukometa, odbojke, košarke  kao  i za mali fudbal. Tokom jula meseca u ovoj hali se organizuje Međunarodni letnji odbojkaški kamp za seniorke. Odbojkašice su smeštene u hotelu  ,,Olimpik“ (www.hotelolympic.rs ).

Kosjerić neguje i duh olimpizma, u čast osnivača Srpskog olimpijskog komiteta organizuje se, već 16 godina zaredom,  memorijalna atletska trka ,,General Svetomir Đukić“.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu