Vesti

Vesti

6. Turistička konferencija

Sa porukom „Turizam se vratio, pred nama su novi izazovi i nove šanse“, u Mokroj Gori je održana je dvodnevna 6. Turistička konferencija Zapadna Srbija. Učesnike iz Srbije i zemalja u okruženju pozdravila je i gradonačelnica Užica dr Jelena Raković Radivojević.

Ovogodišnja konferencija okupila je veliki broj turističkih poslenika iz turističke regije Zapadna Srbija ali isto tako iz čitave zemlje i regiona. Među panelistima, koji su se obratiti tursitičkim radnicima tokom dvodnevnog druženja u Mokroj Gori su Milovan Popović, direktor Turističke zajednice Umaga, dr Nataša Pavlović, direktorka Turističke organizacije Vojvodine, Aleksandar Seničić, direktor Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA i ali brojni drugi stručnjaci u oblasti turizma.

Ovaj uspešno organizovan događaj u oblasti turizma sadržao je značajne i aktuelne teme, od strateškog planiranja, programa razvoja turizma regije Zapadna Srbije, primera dobre prakse do uloge medija u promociji turističke destinacije.

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu