Vesti

Vesti

Велико финале ПАБ КВИЗ-а Србије у Бајиној Башти

У суботу, 7. октобра, са почетком у 18 часова, одржаће се велико финале ПАБ КВИЗ-а, уз учешће 18 најбољих екипа са преко 100 такмичара из свих крајева Србије. Домаћин овогодишњег финала је Чаршијски квиз из Бајине Баште, а учесници ће имати прилику да своје знање покажу на једној изузетној локацији, у атрактивном дегустационом центру једне од најбољих српских дестилерија – ББ Клековаче.

Увелико се припремамо за финале у коме ће учествовати  18 најбољих ПАБ КВИЗ екипа из Зајечара, Београда, Панчева, Ниша, Крагујевца, Ужица, Косовске Митровице, Смедерева и Бајине Баште. Оно што ову манифестацију чини посебном јесте и чињеница да ће сав приход од котизација учесника бити усмерен у хуманитарне сврхе, овај пут конкретно за помоћ српској деци на Косову и Метохији. Изузетна нам је част и задовољство што ћемо имати прилику да угостимо најбоље квизаше из целе Србије. – рекао ја Марко Васић, један од организатора овогодишњег финала.

Концепт ПАБ КВИЗ-а осмишљен је тако да се фокусира на интелектуално надмудривање али и  забаву, а екипе  састављене од 4 до 6 такмичара се надмећу у различитим областима као што су опште знање, географија, историја, музика, филм и спорт. Квизмастер поставља изазовна, некада и несвакидашња питања, екипе бележе своје одговоре на папирима, а на крају игара и квиза, жири прегледа одговоре и проглашава победника. Екипа са највише тачних одговора осваја победу и титулу шампиона ПАБ КВИЗ-а за Србију у 2023. години.  Организатори су се потрудили да уз помоћ пријатеља квиза обезбеде и вредне награде за учеснике.

 

DRUŠTVENE MREŽE

Da li nas pratite na mrežama?

Svakodnevno inspirišemo naše pratioce na nove avanture, uzbudljivim novim ponudama. Izaberite vašu omiljenu mrežu i kliknite na ikonu